Популярна українська блогерка, автор і творець проєкту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай виходить на новий рівень. Раміна опублікувала відразу кілька постів, присвячені її зовнішньому вигляду та "корисним" ідеям.

На цей раз Раміна розкрила свої журналістські таланти, закликала шанувальників перейти від її сосків до теми мозолів на ногах, а також спробувала з'ясувати, що таке справжнє кохання зі священиком і вченим-атеїстом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Раміни в мережі Instagram.

Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram
Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram

"Дякую @varda_varda за такий гарний костюмчик @varda_kiev. Пропоную від теми сосків перейти до мозолів на моїй нозі. Як ви думаєте, це нормально?", - запитує Раміна у своїх підписників.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також трохи пізніше Раміна опублікувала інформацію про свою нову рубрику "Спорный момент".

Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram
Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram

"Експеримент. Нова рубрика з кодовою назвою "Спорный момент". Священик Павло Островський @pavelostrovski і вчений-біолог Олександр Панчін @scinquisitor - герої нового випуску "Ходят сплетни". Ми обговорили питання вакцинації, чому парафіяни не дотримуються карантину; віра в Бога і критичне мислення; чому вчений став атеїстом; чи потрібен урок релігії в школах? Хрестили чи вченого в дитинстві? Чи потрібно відокремлювати релігію від церкви? Що таке основи наукового методу? Чи працює молитва? Образа почуттів віруючих. Чіпування і 5G, міф чи реальність? Забобони і містичний тип мислення. Чи можна навести порчу? Проєкт битва екстрасенсів і люди з екстрасенсорними здібностями. Домовик, задуха уві сні, біси. Що таке клінічна смерть? Чи є життя після смерті? Потяг і почуття до своєї статі - гріх? Що таке кохання? Сімейні відносини з точки зору релігії. Контрацептиви і аборт - це гріх? Сурогатне материнство. Чи можна хрестити немовля від сурогатної мами? Дуже чекаю на вашу зворотну реакцію. Випуск вже на каналі.", - пише Раміна.

Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram
Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, "Навіщо роздягатися": колишня Козловського Раміна вийшла на вулицю без білизни.

Як повідомляв Знай.uа, Віталій Козловський розкрив фанаткам секрет "чоловічого" магніту: "Можна втримати...".

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна розповіла про наболіле: "Досі пишуть, що циганка".