Не так давно 13-річний блогер Паша і 8-річна модель Мілана оголосили, що у них почалися "відносини", що викликало бурю обурення серед українців. Парочка знімає відео в соцмережах з явно дорослим контентом. При цьому мама дівчинки нічого поганого в цьому не бачить.

А зараз жінка дала інтерв'ю "Зірковому шляху", де розповіла, що насправді думає про роман своєї маленької дочки.

"Що думає мама 8-річної блогерки про її роман з 13-річним хлопцем?

Навколо цієї історії розгорівся скандал, так що ми не могли залишитися осторонь. Чому мама дівчинки не проти її поцілунків на камеру? Чи вважає, що правильно виховує дочку? Як блокування соцмереж стало для жінки нестерпним і що про ситуацію думають українські зірки?",- йдеться в повідомленні.

"Маму лікувати потрібно, якесь дивне мислення і поведінку у неї! Дитині 8 років, а вона в школу не ходить, через популярність 🤦 🏻 ♀ ️ ️ ️ зате плаче через те, що блокують сторінку її дочки", "мамі б до психіатра не заважало сходити", "дві дебілки. Навіщо їх пропагувати?", "Мама заробляє на доньці !!! Її лікувати потрібно ! Як це доньці 8 років і не ходити в школу ?!",- обурювали в коментарях українці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці засудили роман 8 - річної моделі та 13-річного блогера, поліція викликала матір на допит

Як повідомляє портал «Знай.иа» ТАТО 8-річної блогерки, яка живе з 13-річний хлопцем, поділився горем: "М'яко кажучи, неправильно"

Також «Знай.иа " писав, що Скандал навколо" любові "13-річного блогера з 8-річною дівчинкою спалахнув з новою силою:" Закон дозволяє..."