Російська блогер і дочка онкохворої Анастасії Зворотнюк Анна має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 190 тисяч шанувальників. Дівчина любить ділитися з фоловерами всілякими фотографіями та історіями з життя.

Цього разу красуня розповіла, що обожнює романтику подорожей потягами, а також пити чай із залізних підстаканників.

"Чб або колір? Так люблю ці залізні підстаканники. Відразу виникають асоціації. Потяг рушив. За вікном повільно пропливли перон і вокзал. Замиготіли стовпи з електричними проводами, від'їхавши від міста вид відкривається на луки, пагорби, річки і ліси. На відкритому просторі видно горизонт і сонце, що йде в захід. Там небо і земля стикаються один з одним.

Любите подорожі на потягах?",- написала Анна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Обожнюю👏 навіть більше ніж на літаку👏 останнім часом прям закохалася в потяги, в цю атмосферу ... І не розумію тих хто не любить, адже в цьому є своя романтика, та й надійніше і точніше... Кольорова веселіше буде❤️", " обожнюю. Готова подорожувати тільки потягом, шкода, далеко не заїдеш, та й дорого ахаха", " красуня❤️❤️❤ ️ ❤ ️ фотографії обидві Класні! Але кольорова краше! Яскравіше і Життєрадісніше", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дочка онкохворої Заворотнюк у чоботях "до вух" і з оголеною спиною потренувалася в спокушанні: "мені здається…"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка онкохворої Заворотнюк відкрила в собі "надприродні" здібності: "мене відвідує..."

Також «Знай.иа " писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк стала копією "моєї прекрасної няні": "відчувала увагу через маму"