72-річний охоронець школи з Іваново, якого 10-річна постраждала дівчинка називає "дідусем Вітею" був затриманий після домагань.

Марина, ім'я якої було змінено, розповіла батькам про те, що чоловік, раніше судимий за розбещення малолітніх, завів її під сходи в школу і помацав За попу і груди. 72-річного охоронця Віктора Еріна та 10-річну дівчинку пов'язували "дружні" стосунки, адже школярка вважала, що він дуже схожий на її померлого дідуся, тому й забігала до нього на робоче місце.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

Того дня вона знову прийшла до нього, а чоловік уточнив у неї, чого вона хоче - привітатися або обійнятися. А 10-річна дівчинка вибрала два цих варіанти, після чого охоронець і запропонував їй "усамітнитися".

У школі згодом було скликано педагогічну раду. Ерін працював у навчальному закладі всього три місяці і при працевлаштуванні приховав інформацію про ранню судимість. У 1996 році він був судимий за статтею "розпусні дії щодо неповнолітніх".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Він зізнався, що дійсно чіпав 10-річну дівчинку.

Школа, фото: скриншот из видео
Школа, фото: скриншот из видео

Нагадаємо, мати 8-річної Мілани про стосунки дочки з 13-річним хлопцем, українці обурюються: "У 8 років грають в ляльки, а не з дорослими хлопчиками"

Як повідомляв "Знай.ua", школярка штрикнула однокласником ножем за жарт про зґвалтування: "Шл*ха"

Знай.ua писав, першокласницю потягли до суду за борги загиблої матері: колекторам вік не перешкода. Представники теплопостачальної компанії від своїх вимог відмовлятися не мають наміру і пояснюють, що відповідальність лежить на батька дитини.