У Росії продовжують показувати новий сезон шоу "Холостяк" зі скандальним реп-виконавцем Тіматі (Тимур Юнусов). Нещодавно з'ясувалося, що кастинг проекту пройшла 27-річна Тетяна з Києва.

Про це повідомили на офіційній сторінці російського "Холостяка" в соцмережі Instagram.

"Тетяна Бакуліна, 27 років, Київ. 🌹 Дизайнер інтер'єру. 🌹 Заміжня не була, дітей немає. 🌹 Малює картини в стилі pop art, любить баскетбол і екстрим. 🌹 Вірить, що силою думки і бажанням можна надати будь-якій речі або події значущості. 🌹 Улюблена пісня Тіматі – "Маленький принц". 🌹 Головними якостями чоловіка вважає почуття гумору і доброту, відштовхує – егоїзм, нахабство", - йдеться в публікації.

Сама дівчина пояснює в соцмережі, що головна причина її появи в "Холостяку" – карантин. До того ж, на думку українки, у них з Тіматі багато спільних інтересів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Звичайний день, як завжди в суєті, біжу з будівництва на будівництво, і тут SMS: "Ви пройшли у фінал кастингу, вітаємо". І ось, думаю, наступний епізод у моєму житті 🥀" - поділилася Тетяна.

Нагадаємо, у мережі злили кадри з останнього випуску російського "Холостяка", на яких Тіматі провів неоднозначну бесіду з однією з учасниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостяк" Тіматі більше не "вивозить" напівголих учасниць: "Мені валокордин і спати".

Також портал Знай.uа писав, що Єгор Крід зробив вибір за "Холостяка" Тіматі – "нещира" учасниця залишила проект.