У районі проведення операції Об'єднаних сил у військово-лікувальному закладі за місяць, що минув від початку вакцинації військовослужбовців, вимушених пауз у роботі не спостерігалося. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Ми маємо вакцину в достатній кількості, постачається вона своєчасно. Є графік щеплень, розроблений і погоджений з командуванням підрозділів. Є навчена роботі з вакциною бригада лікарів та медсестер, тому процес вакцинації відбувається планомірно. Військовослужбовці підрозділів, чия підійшла черга отримати першу дозу вакцини, прибувають у госпіталь.

вакцинація в зоні ООС, фото з Facebook
вакцинація в зоні ООС, фото з Facebook

Вже на місці вони розбиваються на групи по 10 осіб. Отримують щеплення відповідно до протоколу процедури: спочатку їх оглядає терапевт, вимірюється тиск, відбуваються опитування щодо обмежень стосовно здоров’я. Якщо таких не виявлено, то людина переходить у приміщення, де її вакцинують. Загалом уся процедура займає близько 10 хвилин", - розповів представник військового госпіталю.

Представники лікувально-сестринської бригади, які проводять щеплення особового складу, додали, що за день вони можуть прийняти більше сотні відвідувачів. Все залежить від графіка вакцинації підрозділів. Умовляти військових зробити щеплення не потрібно.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Медична статистика щодо захворюваності на коронавірус у нашій країні, яку щодня публікує МОЗ України, переконує навіть тих, хто вагався до останнього. Кількість бажаючих "експериментувати" зі своїм здоров'ям щодня зменшується.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас через загострення на лінії зіткнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, українського воїна зачепили осколки від мінометів ворога: перемир'я лише сниться.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі захисник загинув під кулями окупантів, ще один воїн підірвався на міні. На місці подій працювали командування військової частини та представники військової служби правопорядку ЗСУ.