"Ключ" до 18 років відвідував Донбас волонтером і став воїном

Прес-штаб ООС на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вирішив розповісти історію молодшого сержанта з позивним "Ключ", який почав свій бойовий шлях ще в 2015 році.

Чоловік зараз проходить службу в окремій механізованій бригаді.

" у мене в родині, крім Діда, військових не було... Пам'ятаю, мені було 5 років, і дід говорив, що хоче, щоб я став військовим. Але, на жаль, не дожив він до того часу, коли я таки надів форму. Коли відбувалася Революція Гідності, у мене на Майдані було багато друзів. Після анексії Криму багато з них пішли захищати країну... Я спочатку їздив на фронт, як волонтер. Тому що не хотіли брати в армію - мені було 17 років. І ось у квітні 2015-го мені нарешті виповнилося 18, і я пішов у військкомат підписати контракт з ЗС України. Мені буквально за пару днів зібрали документи для особової справи, і я поїхав в Миколаїв в навчальний центр. Там пройшов прискорений курс молодого бійця, склав присягу і був відправлений в одну з бригад ", - поділився український військовослужбовець.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Оля Полякова увічнила пристрасний поцілунок з Настею Каменських: не відірвати погляду

Популярна українська співачка і Зірковий детектив шоу "Маска" Оля Полякова опублікувала цікавий момент зі своєю колегою по проекту Настею Каменських.

Фото: instagram.com/stories/polyakovamusic
Фото: instagram.com/stories/polyakovamusic

В Instagram-сторіс Оля Полякова опублікувала малюнок, на якому зображена в поцілунку з популярною українською виконавицею Настею Каменських. Таку ж історію опублікувала і дружина репера і продюсера Олексія Потапенко (Потапа).

Помер олімпійський чемпіон, який був занесений до Книги рекордів Гіннеса

Помер олімпійський чемпіон з важкої атлетики Віктор Куренцов, який нещодавно відсвяткував свій 80-річний ювілей.

За своє життя Віктор Куренцов встановив 26 світових рекордів, став чемпіоном і призером Олімпіади і незліченну кількість разів вигравав міжнародні першості.

"помер Віктор Григорович Куренцов. Буквально днями він відзначив 80-річчя і така сумна звістка. Мої співчуття рідним і близьким. Вічна пам'ять", - йдеться в повідомленні.

Копи затримали лікарів, які видавали трупи за гроші: незаконно прискорювали похорон

У російському Брянську були затримані 18 учасників організованої групи, включаючи 11 патологоанатомів обласної лікарні №1, які незаконно брали гроші за прискорену видачу тіл померлих.

Про це йдеться на сайті регіонального управління Слідчого комітету. Відомо, що чоловік на ім'я В'ячеслав приїхав в місто, щоб поховати свою маму. І коли вже все було готово - могила викопана, люди зібралися, а машина чекала біля входу в морг - чоловікові заявили, що за прискорену видачу тіла слід доплатити 4,6 тисяч рублів.

Наталія Могилевська показала обличчя без фотошопу і заплутала навіть відданих шанувальників

В Instagram-сторіс на своїй сторінці в соцмережі Наталія Могилевська опублікувала два майже ідентичних знімка. У кадрі співачка постала з величезним букетом білих троянд і з ніжною посмішкою на обличчі.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка запропонувала своїм передплатникам в соцмережі відгадати, на якому з двох опублікованих знімків, на їхню думку, вона справжня. Різниця в двох фотографіях лише в деталях. Адже, на перший погляд, вони однакові.