В Одесі горе-матір вдарила 10-річну доньку гарячою сковорідкою.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Одеської області.

Інцидент стався пізно ввечері, 7 квітня на вулиці Богдана Хмельницького. Там, під час домашнього конфлікту 34-річна мати вдарила 10-річну доньку розпеченою сковорідкою. У дівчинки діагностували опіки стегна та сідниць I-II ступеня .

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Правоохоронці викликали швидку, дівчинку доставили до 10-ї лікарні. У медзакладі, їй надали першу допомогу, але не госпіталізували. Матір доставили у відділення поліції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відносно матері дівчинки працівники ювенальної превенції вже складали адміністративні протоколи за неналежне виконання батьківських обов'язків і вчинення домашнього насильства щодо дочки.

"Відомості за вказаним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України",- повідомили в поліції.

Про подію поліцейські сповістили службу у справах дітей для взяття родини на контроль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нетвереза жінка носилася вулицями з 6-місячним онуком, малюка у важкому стані госпіталізували

Як повідомляє портал «Знай.иа» Росіянин кинув 17-річну дружину і збезчестив 11-річну дівчинку: обидві чекають дитину

Також «Знай.иа " писав, що Горе-мати пустила п'яну сльозу на очах у всієї України: "забрала чоловіка - відібрали у мене сина!"