9 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував шостий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього дев'ять учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре, Юлія Карнаух, Катерина Жук і Єлизавета Крутікова. Михайло вирішив не давати більше троянди на побаченнях. В ході випуску в конверті було зазначено, що" Холостяк " відправиться з Ганною Богдан на індивідуальне побачення.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Заливако приготував для дівчини екстремальне проведення часу. Вони разом мали стрибнути з гумкою з максимальної висоти футбольного стадіону "Арена Львів". І чоловік зважився зробити це першим, щоб згодом очікувати Анну внизу, а не навпаки.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Як вам ідея такого екстремального побачення? Хотіли б собі таке?😍 Приєднуйтесь до обговорення в коментарях👇", - йдеться в публікації, пов'язаної з частиною їх побачення.

"Класне побачення😍", "Супер😍 😍 🔥", "Я засинаю коли її показують", "Тааак, особливо з мішою🔥", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Згодом Михайло Заливако поцілувався з Анною Богдан після того, як усамітнився з нею в більш теплій обстановці.

Нагадаємо, ексдружина Андрія Богдана отримає серце "Холостяка" Михайла Заливако: фінал розкритий

Як повідомляв "Знай.ua", Джессіка Чегі отримала троянду від "Холостяка" Михайла Заливако за поцілунок на підлозі

Знай.ua писав, "Це правда": мама "Холостяка" Заливако підтвердила знайомство з Ганною Богдан