Популярна українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто радує мільйонну аудиторію в Instagram фото і відео зі свого життя.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів Білий літак" і "Натусик" розмістила в соцмережі новий пост, в якому розповіла, як проводить час на карантині в Києві.

"Основне питання, яке вас турбувало "чим зайнятися на локдауні?", "ось дуже нудно, нестерпно", "куди вбити зайвий час", "що нового прочитати або подивитися?", "розкажіть, чим ви займаєтеся під час карантину". У мене під час локдауну так само мало часу, але при цьому я рада, що немає тієї звичайної суєти, через яку присутній щоденний стрес, тому вирішила написати і поділитися своїм розкладом. Ви можете зробити свій день дуже позитивним, цікавим і все буде добре!

Наталка Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталка Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Ранок я присвячую навчанню і тренуванням онлайн. Я займаюся спортом на дошці Євмінова або фітнесом, займаюся українською та англ мовами і вокалом. День - це час для роботи, у кожного вона своя. У моєму випадку це zoom-наради з управління школи або поїздка на студію для запису пісень. Вечір - присвячений самопізнанню і медитаціям. Мені давним-давно не цікаві чужі думки, чужі книги і навіть фільми. Мені найцікавіше моє власне життя і доля", - поділилася Могилевська.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, Наталя Могилевська заінтригувала зустріччю з новим чоловіком: "А до кого я йду?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська показала обличчя без фотошопу і заплутала навіть відданих шанувальників.

Також портал Знай.uа писав, як Наталя Могилевська і Тіна Кароль попалися на "пластиці".