Тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, як виховує своїх дітей – Роберта і Юлівію.

"Коли ми говоримо про права та обов'язки дітей, то кожен батько визначає їх індивідуально. Я кажу своїм дітям, що у них завжди є право на власну думку. Якщо у них є своє бачення ситуації, вони його висловлюють, і ми разом приходимо до спільного знаменника. Якщо вони в чомусь неправі або помиляються, я завжди наводжу аргументи і факти, щоб довести їм це, щоб вони зрозуміли, що я хочу їм допомогти, тому що маю більший життєвий досвід.

У них є право вибору. Вони про це знають. Роберт чітко розуміє, що в школі вчителі не мають права підвищувати голос або відбирати особисті речі. Але дитина не завжди може прийняти правильне рішення, а тому залежить від дорослих. І повинен до них прислухатися.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Не варто дітей лаяти. Важливо розмовляти і пояснювати. Дитина завжди має право на вираження своїх емоцій, при цьому дорослий повинен навчитися пригнічувати свої. Тобто, ми не повинні всякими способами закрити рота дитині. Важливо реагувати на своїх дітей і робити те, що краще для них. Нам, батькам, потрібно зібрати волю в кулак і вчитися пояснювати, а не кричати", - написала Боржемська.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Боржемська показала фігуру до перетворення: пухкі сідниці і складки на животі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Боржемська після розлучення зайнялася собою: важливі поради від тренерки.

Також портал Знай.uа писав, що Боржемська розкрила секрет правильного харчування – чого не варто робити при стресі.