Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими вона поділилася досить цікавою фотографією з фотосесії. Тетяна постала на червоному тлі, сидячи на підлозі, і з поглядом кудись вгору. При цьому одна її ніжка піднята так, що можна побачити її голу частину і один чобіток.

"Найбільше ненавиджу коли: - мені брешуть - мене використовують і коли зі мною грають! Дякую. Я закінчила. Всім гарного вечора🖤", - написала вона у підписі до публікації.

Таня Брик, скріншот: Instagram
Таня Брик, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"100% 3 самі безячі речі", "Цей погляд 🔥", "Я думала Анджеліна Джолі", "Всім дівчаткам блага і адекватних людей на життєвому шляху🙏", "Уваааау🔥"," Таня😍 🔥", "А ще нернічают, хамлять і обкрадають!😄 ", "Просто бомба❤️🔥", "Краща 🥺❤️❤❤️", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Таня Брик)
Коментарі, скріншот: Instagram (Таня Брик)

Нагадаємо, оголена переможниця "СТМПУ" Таня Брик постаралася прикритися, але не змогла: частина "душі" потрапила в кадр

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик поділилася японським рецептом: чи впорається кожна, а фігурі не зашкодить

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала ідеальні вправи для шикарного тіла, всього кілька хвилин