Відома українська співачка Настя Каменських анонсувала фінальний випуск шоу "Маска", а також похвалилася яскравим образом з ефіру.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що Настя Каменських є одним із зіркових детективів на шоу "Маска", фінальний випуск якого вийде в суботу, 10 квітня. У фінал потрапили Носоріг, Сонце і Дракон, маски яких глядачам досі не вдалося зняти.

Настя Каменських вже передчуває останній випуск шоу, тому вирішила нагадати про це шанувальникам, а заодно і похвалитися незвичайним чином для ефіру. У фіналі співачка постане в яскравій блакитно-помаранчевій сукні на тонких бретелях з пишними приспущеними рукавами. Акцентом образу стала крихітна сумочка на масивному ланцюзі, а також яскравий макіяж в настрій сукні.

"Ми з суддями і героями підготували для вас особливо багато сюрпризів, виступів і краси! І головне - сьогодні ми нарешті розкриємо всі маски і дізнаємося ім'я переможця! Як ви відчуваєте, хто ним стане?",- написала Каменських під постом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники захопилися яскравим образом виконавиці і написали, хто на їхню думку здобуде перемогу у фінальній битві.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Настя Каменських без Потапа зважилася на спонтанне рішення: "веде до кращих моментів".

Як повідомляв портал Знай.uа, всі образи Насті Каменських з шоу" Маска " показали в мережі: від міні до глибоких декольте.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських поділилася з шанувальниками спокусливим фото з Мексики.