Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото і відео.

Цього разу на офіційній сторінці шоу "Маска" в Instagram розмістили невеликий уривок з інтерв'ю з 33-річною дружиною репера Олексія Потапенка, яка є детективом у проекті.

"Детектив шоу Маска NK розповіла про свій найскладніший образ та чим смакує у гримерці під час короткої перерви. Як поп-діві вдається тримати себе у формі та правило, якого дотримуються всі професійні артисти", - йдеться в анонсі.

Варто зазначити, що образи Насті Каменських в "Масці" дійсно вражають уяву глядачів. Зірка зізналася, що за цим стоїть величезна робота, на яку йде дві години. До того ж не всі костюми комфортні – в латексі спекотно, а на стразах незручно сидіти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У мене дуже багато стразів, і коли ти сидиш на них, трошечки моя "Кім" мала дискомфорт", - сказала Каменських.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських поділилася, чим годує Потапа: проста і швидка вечеря. Співачка показала, як готує вечерю собі і Потапу.

Нагадаємо, Настя Каменських з'явилася з "вишибалами" і звернулася до українців: "Послання для кожної".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова розповіла про стосунки з Олегом Винником і Настею Каменських: "То цілуємося, то сваримося".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських гаряче розважилася з Лесею Нікітюк і Дашею Астаф'євою в кліпі "Дівчатка рулять".