Обраниця українського холостяка Дар'я Квіткова показала сонячний знімок з Дубаю без фільтрів.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Дар'я Квіткова і екс-холостяк Нікіта Добринін вирушили у раптову поїздку в Дубай. За словами вагітної блогерки, ця поїздка стала для неї сюрпризом, оскільки спочатку чоловік заявив, що вони відправляться до Єгипту.

Лише через кілька днів Дар'я Квіткова вирішила опублікувати перші фотографії з Дубаю. На нових знімках дівчина постала в легкій бежевій сукні на запах на тлі океану і сонця на заході. Фотографії вийшли неймовірно ніжними і відображали красу цього місця.

"Я і другий по "главності" чоловік мого життя. Насолоджуватися життям в моменті і просто бути. P. S. фото без фільтрів", - написала Квіткова під публікацією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях шанувальники не тільки захопилися красою кадрів, але і стали бурхливо обговорювати той факт, що Дар'я поставила сина на друге місце в житті. За словами деяких користувачів, робити цього категорично не можна або син повинен бути на першому місці. У той же час Квіткова не звернула на це уваги і спустила все на жарт.

Нагадаємо, що Микита Добринін вказав вагітної квіткової на помилки:"тупотить і плескає".

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна дружина Добриніна Даша Квіткова показала, як виглядає справжнє кохання: "69 кілограмів".

Також Знай.uа писав, що Дар'я Квіткова показала, як погладшала через вагітність.