Українська актриса, колишня головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

Сьогодні, 11 квітня, у Мішиної велике свято - день народження сина Платона. Хлопчику виповнилося 9 років. З цього приводу знаменитість написала цілу вітальну промову своєму маленькому, але самому коханому чоловікові.

"Ти - мій Олімп"

Цю фразу Я повторюю з року в рік. І це моя істина, моя правда, моя перманентність. Ти найкраще, що я створила в цьому житті. Я кожен день, не перестаючи, тобою пишаюся, вчуся і люблю. Я дійсно не знаю, що або хто ще може змусити кожну жінку вміти так любити, дякувати і безумовно віддавати. Це закладено природою, це передбачено Богом.

Син, я захоплююся тобою цілком. Я кожен день, заглядаючи в твої очі, просто розчиняюся в їх безодні. І абсолютно точно знаю, що ти - моє серце і сила вже цілих 9 років! З днем народження, щастя @platon_mishyn!",- написала Мішина.

"З Днем Народження,Платона", "Нехай зростає здоровим та щасливим!❤ Бажаю всіх земних та неземних благ!", "З вашим днем!) З Днем народження сина! Нехай росте щасливим і радує Вас своїми досягненнями", "дуже красивий хлопчик", " вітаю!!! Міцного здоров'я і величезного щастя!!!Нехай Ангел Хранитель завжди буде з вами", "Ксюшенька,з днем народження синочку", - почали вітати в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Холостячка" Мішина купає маленького сина і коханого Еллерта разом в одній ванні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ксенія Мішина звернулася до фанатів через Сина: "почав розвиватися комплекс неповноцінності"

Також «Знай.иа " писав, що Ксенія Мішина зняла інтимний момент з Олександром Еллертом на камеру: "ловіть"