У матчі УПЛ " Динамо" вдалося обіграти футбольний клуб" Дніпро-1 " з рахунком 2:0. Коментар за підсумками зустрічі дав тренер киян Мірча Луческу.

"Складна гра проти організованого суперника, який добре перекривав наші атаки. Ми знали, що буде важко. Наш суперник обіграв "Десну", "Ворсклу", що говорить про потенціал. Ми заслужено перемогли, так як контролювали хід зустрічі і реалізували моменти", - говорить він.

Мірча Луческу / фото : xsport.ua
Мірча Луческу / фото : xsport.ua

"Суддівство? Я був обурений жовтою карткою Сидорчука, тому що занадто легко суддя показав її. Був дрібний фол в центрі поля, перший і останній фол Сергія, який тепер пропустить матч з "Шахтарем". Я незадоволений тим, як легко суддя показав попередження. Знаю, що суперник незадоволений видаленням Довбика, але у Забарного поламаний ніс, весь в крові. Ми не знаємо, як він відійде і готуватиметься. Може бути, потрібна буде операція", - сказав Луческу.

Мірча Луческу, фото: focus.ua
Мірча Луческу, фото: focus.ua

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми повідомляли, ексдінамівець Артем Мілевський пішов проти рідної команди.

Як повідомляв "Знай.иа", Зірка "Динамо" Віталій Миколенко забив гол у свої ж ворота, важко дивитися на це фото.

Також "Знай.иа" писав, що тренер "Динамо" Мірча Луческу відкинув кращого гравця на лавку запасних.