Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. Зараз Михайло вирішив показати з ким проводить вільний вечір.

Відповідний пост Михайло Заливако опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч підписниківв.

Так, "холостяк" вважає за краще проводити свої вільні вечори з нерозлучними друзями, гуляючи вулицями рідного Харкова.

"Вечір зустрічей🤭",- написав Заливако.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Приємно бачити головного холостяка вдома, в рідному і улюбленому місті, на одній з найкрасивіших вулиць...😍", " улюблений Ха:)) відмінне місце для зустрічей!", "Цей в капюшоні небезпечний тип", "класно, коли друзі не забувають один одного! я б теж погуляла з другом вночі!У вас може і багато машин навіть вночі, але у нас вночі тихо спокійно, повітря чистіше", "зустрічі на Сумській", "красені такі😍 😏 🔥. Хто тут холостяк з них?.😂 ", "Що це за красень по центру?)) 😍 ", "Правильно, гуляй поки молодий)", " Розкішне місто...казкова вулиця...кращі хлопці!",- коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Холостяк Михайло Заливако залишив дівчат і показав нове захоплення: "шоста пішла". Михайло Заливако підняв тему безпритульних тварин, зазначивши, що своїм прикладом сподівається змусити людей думати хоч трохи по-іншому.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостяк" Михайло Заливако кинувся з висоти заради колишньої дружини Андрія Богдана. Заливако приготував для дівчини екстремальне проведення часу. Вони разом мали стрибнути з гумкою з максимальної висоти футбольного стадіону"Арена Львів".

Також «Знай.иа " писав, що "Холостяк" Михайло Заливако побачив дівчат без тонни макіяжу:"я не очікував". Михайло попросить учасниць шоу відмовитися від макіяжу, так як є любителем натуральної краси.