В Україні триває показ 11 сезону головного вокального шоу країни "Голос країни". Зараз стало відомо про те, хто з команди Наді Дорофєєвої потрапив до півфіналу.

Вчора, 11 квітня, пройшов перший прямий ефір шоу, і на сцені з'явилися 20 конкурсантів, включаючи 5 учасників з команди Дорофєєвої.

У півфінал потрапили два хлопці - Сергій Лазановський та Ілля Ніколаєнко.

Про це повідомили на офіційному акаунті телеканалу "1+1" в Інстаграмі.

"Команда DOROFEEVA у півфіналі @goloskrainy_official

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогоднішні виступи стали щасливим для Сергія Лазановського та Іллі Ніколаєнко. Вітаємо учасників! За кого з них вболіватимеш далі?",- написано в пості.

Сергій Лазановський виконав українську пісню-романс "Черемшина".

А Ілля Лазановський виступив з піснею Земфіри "Жди меня".

"Так ! За них і голосувала !!!) ", "Сергій молодець! Голосувала за нього!", "Обидва класні, потужні, сильні молодці", " прикро що кращі пішли . Народні Голоси як то напружують а вони все таки краще народних. Поверніть будь ласка рокерів", - писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Іноземна красуня ризикнула підкорити Олега Винника, Таюне варто нервувати: "Хочу любові..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Володимир Дантес подарував Наді Дорофєєвій кільце і мало не скинув з даху: "до кінця не далеко"

Також «Знай.иа " писав, що Підопічні Дорофєєвої розповіли, яка співачка в роботі: "повна свобода"