10 квітня вийшов новий випуск шоу пародій "Ліпсінк батл", в якому взяли участь українські актриси Ольга Сумська і Дарина Петрожицька.

На офіційному акаунті телеканалу "1 + 1" в соціальній мережі Instagram показали протистояння двох красунь.

Так Ольга Сумська приміряла образ американської співачки Дженніфер Лопес і виконала популярний хіт "On the floor". А зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицька постала в образі української співачки Софії Ротару і виконала її пісню "Ось і літо пройшло".

"Які неймовірні виступи на @lipsyncbattle_ua ⚡️
На сцені грандіозного шоу зіркових пародій легенда українського кіно Ольга Сумська приміряла образ американської співачки Дженніфер Лопес і виконала популярний хіт «On the floor», а зірка серіалу «Папік» Дар'я Петрожицька постала в образі української співачки Софії Ротару з її піснею «Вот и лето прошло». Хто з них на твою думку краще впорався з «Ліпсінк Батлом»?",- написано в пості.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Обидві супер!❤ ️ 🔥 👏 👏 👏 ", "Супер😍, я не впізнала Дашу...дуже схожа", "дві Розумнички😍, але Сумська Браво👏 в 50 з хвостиком така запальничка", "Дарина звичайно ж Дарина", "Оля зовсім не підготувалася, а може менше таланту ніж у Даші", "Софія Михайлівна Ротару недосяжна", "🙌Даша суперово.."- писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін після операції несподівано змінив стать: блискуче плаття і шпильки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Влад Яма, Ольга Сумська та Даша Петрожицька покажуть себе в новому амплуа-секрети нового випуску " Ліпсінк батл"

Також «Знай.иа " писав, що Тіна Кароль осоромилася прямо на сцені: сукня злетіла з пишних грудей