Дружина відомого українського ведучого, а також переможниця проекту "Холостяк" Даша Квіткова розповіла про подорож в Дубай. Чи рада вона сюрпризу від чоловіка.

Дівчина опублікувала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, перебуваючи на 148 поверсі найвищої в світі будівлі. У цей момент до неї прийшло усвідомлення того, як круто, що вони вирушили в подорож саме сюди.

"Коли ти дивишся на всі ці хмарочоси і вогні цього міста, усвідомлюючи, що на цьому місці раніше була просто пустеля, ти розумієш наскільки ж наш світ дивовижний і прекрасний, і скільки ще нам варто відвідати і побачити🤍".

Також, як відомо, дівчина зараз знаходиться в положенні, у неї останній триместр, і на початку літа малюк вже з'явиться.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Тому, Даша Квіткова розповіла про те, як вона перенесла політ, адже летіти чимало, і деяким вагітним він важко дається. Але, це не у випадку дівчини - вона ходила, пила, дивилася серіали, їла пюре з курочкою, а також морозиво.

Вони все ще знаходяться в Дубаї, лежать біля басейну і насолоджуються кожною хвилиною. "Поки не розуміє, коли наступного разу полетимо в подорож через народження нашого сина" -підсумувала дівчина у своєму пості.

Нагадаємо, що вагітна Квіткова набила валізи і зірвалася на райський курорт, Добринін не витримав: "з нашим лікарем..."

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Добриніна Квіткова знову заговорила про довгоочікувану зустріч:"з трепетом".

Також Знай.uа писав, що Даша Квіткова розповіла про вагітність:"всередині дискотека".