Українці пропонують встановити лічильники для опалення в багатоквартирних будинках, а також зменшити тарифи на тепло.

Відповідна петиція з'явилися на сайті президента України.

Ініціатором петиції виступила Красновська Ірина Миколаївна і опублікувала її, сьогодні, 12 квітня 2021 року.

Українка пропонує встановити лічильники для опалення для того, щоб була можливість розрахунку кількості тепла. Адже зараз мешканці будинків переплачують за опалення.

Опалення, фото: вільне джерело
Опалення, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Пропоную встановити лічильники для опалення в багатоповерхових будинках. За рахунок того, що лічильники не встановлені, немає можливості розрахунку кількості теплоти, спожитої на опалення місць загального користування багатоквартирних будинків, та визначення оплати за їх опалення належним чином. Через цю проблему, жителі змушені переплачувати за опалення будинків",- йдеться в тексті петиції.

Також автор петиції пропонує зменшити тариф на тепло, адже через завищені ціни, населення не в змозі його оплатити.

На даний момент вдалося зібрати всього 18 підписів і у автора є ще 91 день, щоб зібрати необхідні 25 тисяч підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям запропонували скасувати штрафи за несплачену комуналку: пеня "капає" щодня. Українці просять звільнити їх від нарахування штрафів за використання кредитних коштів та наростання пені за користування комунальними коштами якщо людина має позитивний тест на коронавірус.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У отруті проти гризунів знайшли небезпечні речовини: гинуть не тільки шкідники, а все навколо. Українці просять заборонити фермерам і агрофірмам використовувати отруту для гризунів на полях.

Також «Знай.иа " писав, що Перехід на зимовий час вимагають скасувати, українці в розпачі: "незручно для 80% громадян". Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з вимогою скасувати на території країни перехід на зимовий час і залишити цілий рік на літньому.