Відома українська телеведуча і Ревізор краси Олена Філонова здивувала мережу еротичними танцями.

Відповідний ролик з'явився в її Insta-stories.

Багато хто знає Олену Філонову в якості Ревізора краси і телеведучої "Нового каналу", проте в соціальних мережах журналістка славиться відвертими публікаціями і всілякими скандалами.

Нещодавно телеведуча святкувала свій день народження, з якого опублікувала масу цікавих відео. Одним з таких став еротичний танець Олени Філонової під пісню Біллі Айліш "Bad guy". На ролику можна помітити, що ведуча вже неабияк напилася і намагається бути сексуальною, проте її рухи виглядають трохи безглуздо.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто відзначити, що це не єдина неоднозначна публікація телеведучої. Нещодавно в сторіс дівчина опублікувала відео з неголеними пахвами, намагаючись донести глядачеві, що це в порядку речей.

У той же час в її стрічці в Instagram можна помітити лише вишукані фотографії з відпочинку або світських вечірок, які густо посипані ретушшю і фотошопом.

Олена Філонова, скріншот: Instagram Stories
Олена Філонова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Ревізор краси Олена Філонова роздяглася прямо біля крихіток:"Пий і насолоджуйся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Філонова влипла в конфлікт з учасницею "МастерШеф". Телеведуча звернулася в кондитерську компанію за день до Дня народження.

Також Знай.uа писав, що Олена Філонов відсвяткувала свій день народження. Вона показала підписникам,що буває коли занадто добре.