Відомий український артист Melovin здивував шанувальників незвичайним чином під час святкування дня народження.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що в неділю, 11 квітня, Костянтин Бочаров, відомий під псевдонімом Melovin, з розмахом відсвяткував своє 23-річчя, влаштувавши гучну вечірку з українськими зірками. Багато гостей з'явилися на святкуванні в досить повсякденних нарядах, проте іменинник вирішив вразити всіх епатажним чином – він перетворився в драг-квін завдяки візажисту Єгору Андрюшину.

Бочаров часто шокував публіку незвичайними нарядами, проте цей образ став вершиною Олімпу. На дні народженні Melovin з'явився в чорних блискучих штанях і піджаку, ТОПі в сіточку і масивними ланцюгами на шиї. Головною родзинкою став перуку і макіяж – він постав з синіми тінями на очах і темною помадою, а також зробив собі ультратонкі брови. Такому образу позаздрив би навіть Філіп Кіркоров.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На новому знімку Бочаров попозував з автором свого образу Єгором Андрюшиним, який з'явився на вечірці в блискучій сукні і з пишними блакитною перукою.

"@egor_mua Дякую за цей ухххх образ! Спасибі за цікаве знайомство! І зовсім скоро на каналі у Єгора вийде відео мого перевтілення☺ ️ Єгор! Ти самий шалений Єгор!)", - написав виконавець.

Пост Melovin в Instagram / скріншот
Пост Melovin в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Melovin розповів про панічні атаки, а також про нещасливе кохання.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець Данилко Melovin відверто розповів про Тіну Кароль і Вєрку Сердючку: "Мультиоргазм".

Також Знай.uа писав, що Melovin знайшов "ліки" від страшної хвороби, страждають молоді.