У неділю, 11 квітня, відбувся 12 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти билися в чвертьфіналі в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

Як відомо, глядачі шоу подарували шанс пройти в півфінал Сергію Нейчеву. Він виконав у прямому ефірі пісню Олександра Пономарьова "Ти дочекайся мене".

Після красивого номера на сцену вийшла молода дружина Сергія, і тренер Олег Винник не зміг втриматися від коментаря. Цей момент показали на офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram.

"Покажи свою дружину – я скажу, хто ти! І ти показав її на весь світ, тебе за це поважають і люблять", - заявив Винник.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Крім того, півфіналіст поділився емоціями після виступу і подякував усім глядачам за підтримку.

"Емоції які я зараз переживаю, не передати словами", - зазначив Сергій.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль опинилася в пристрасних обіймах Дана Балана, допоміг учасник "Голосу країни".

Нагадаємо, команда Тіни Кароль в "Голосі країни" поповниться найсильнішим учасником.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник на "Голосі країни" звернувся за допомогою до глядачів: тепер вони формують команду.

Також портал Знай.uа писав, як співак з Прикарпаття підкорив Монатіка на "Голосі країни": "Душа колективу".