Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна в цей день святкує ювілей – 40-річчя.

З самого ранку шанувальники і близькі люди завалюють її привітаннями та подарунками. Співак Арсен Мірзоян, який нещодавно брав участь у детектив-шоу "Маска", також вирішив оригінально привітати кохану дружину.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Facebook чоловік Тоні Матвієнко виставив кумедне відео, на якому він з подарунком у руках виконує пісню Олександра Сєрова "Ти мене любиш". Варто зазначити, що саме з цією композицією артист виступав у костюмі Дракона на "Масці".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як відомо, у 2011 році Антоніна Матвієнко брала участь у першому сезоні "Голосу країни". Незважаючи на провал під час сліпих прослуховувань, все-таки зуміла пройти далі завдяки рішенню продюсера Костянтина Меладзе і була обрана Русланою Лижичко. Матвієнко дійшла до фіналу проекту і посіла друге місце.

Потім артистка провела свій перший гастрольний тур спільно з Арсеном Мірзояном. У 2013 році випустила свій перший альбом "Нове та найкраще", записаний спільно з Ніною Матвієнко.

У 2016 році Тоня брала участь в нацвідборі на "Євробачення", але тоді вибрали Джамалу. Тоді ж вона народила другу доньку Ніну. Через рік відбулося весілля зіркової пари.

Арсен Мірзоян з донькою, фото з Instagram
Арсен Мірзоян з донькою, фото з Instagram

Нагадаємо, Тоня Матвієнко скасувала свято через ковід: "Обставини сильніші за нас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: зробили це просто на сцені.

Також портал Знай.uа писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".