Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в соцмережі свіже відео, в якому постала в яскравому макіяжі. У кадрі донька Полякова показала свою величезну колекцію косметики, а також невелику частину своєї спальні.

Таким чином дівчина запропонувала користувачам соцмережі підписатися на її новий аккаунт в TikTok. Там зараз у неї більше 500 підписок.

"Підпишіться плиз на мій тік ток mashapolyakova12 люблю ⚡⚡⚡ ️А ви знімаєте тик ток??" - підписала ролик Маша.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Змий цю потворність!", "Стиль🔥", "Красуня 😍😍😍", "Чому ти таке опудало?", "Зі стрілками з милого персика на курагу перетворилася!!!", "Люди, ви жорстокі 😢", - написали користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, як Оля Полякова відморозила свою "годувальницю": "Стоїть бідненька". Оля демонструє свої суворі робочі будні в офісі. Як виявилося, там у співачки є цілих три її картонних версії.

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова гуляє на курорті в нижній білизні, мама не проти.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий режисер Герман Ненов розповів про примхи Олі Полякової: "Мені не потрібен хлопчик".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова показала перекачене філерами обличчя: "Без фільтрів".