Поліція американського міста Ноксвілл (штат Теннессі) повідомила про стрілянину в місцевому навчальному закладі Остін-Іст. Відомо, що в результаті інциденту постраждало декілька людей, у тому числі співробітник поліції.

Про те, які саме поранення отримали ці люди і чи є загиблі, поки невідомо.

"Зараз розслідування триває", - йдеться в повідомленні поліції Ноксвілла в соцмережі Twitter.

Судячи з кадрів телевізійної трансляції, школа оточена поліцейськими і пожежними машинами.

Раніше ми писали про те, що в російському місті Санкт-Петербург школяр примчав до свого навчального закладу з пневматичною зброєю. 15-річний хлопець таким чином вирішив налякати своїх однолітків та вчительський персонал школи.

Нагадаємо, у столиці Франції Парижі невідомий відкрив стрілянину біля місцевої лікарні, в результаті чого загинула одна людина. Зловмисник здійснив близько шести пострілів, після чого втік з місця події на велосипеді.

Як повідомляв портал Знай.uа, в місті Гонолулу, штат Гаваї в США чоловік забарикадувався в готелі та влаштував стрілянину по охоронцях. Співробітники готелю евакуювали постояльців з сусідніх від стрілка номерів на четвертому поверсі.

Також портал Знай.uа писав, що українських поліцейських підозрюють у тортурах: закували в наручники і вибили зуби. П'ятьох правоохоронців підозрюють у тортурах