Сержант Галина може дати фору багатьом чоловікам у лавах Збройних сил України.

Як повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook, Галина перебуває на передовій з перших днів війни на Сході України, а в бойовій бригаді – з 2016 року.

"Розкривати свої здібності Галина почала стрімко і впевнено. В її сильних руках автомат стріляє завжди в ціль!" - йдеться в повідомленні.

У серпні 2018 року військовослужбовиця у змаганнях зі стрільби зі штатної зброї на першість Сухопутних військ України, перебуваючи у складі команди ОК "Північ", в особистому заліку посіла перше місце.

У вересні цього ж року Галина, беручи участь у спартакіаді Генерального штабу ЗСУ зі стрільби з табельної зброї, в індивідуальному заліку посіла теж перше заслужене місце.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

українські військові, фото з Facebook
українські військові, фото з Facebook

Також свого часу Галина була активним учасником збірної Сумської області, сформованої на базі стрілецької секції політеху, постійно брала участь у першостях ТСО України з кульової стрільби та стрільби з пневматичної зброї.

Водночас вона була і серед переможців відкритого чемпіонату ТСО України зі стрільби з пневматичної зброї серед дорослих, який відбувся 14-16 червня 2016 року. Галина і надалі планує займатися своєю улюбленою справою – стрільбою.

Нагадаємо, український захисник загинув на Донбасі, ще один – важко поранений: окупанти жорстоко обстріляли ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, снайперська куля обірвала життя молодого військового: "Відповідальність несе Росія і особисто Володимир Путін".

Також портал Знай.uа писав, що захисник з позивним "Злий" вже три роки не може потрапити на день народження сина через війну: "Звільню свій будинок".