Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

16-річна Маша Полякова нарвалася на критику через макіяж

Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників. Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в соцмережі свіже відео, в якому постала в яскравому макіяжі. У кадрі донька Полякової показала свою величезну колекцію косметики, а також невелику частину своєї спальні.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich/

Переможниця "Маски" Злата Огневич розповіла про непросте дитинство

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Відома українська співачка Злата Огневич стала переможницею в детектив-шоу "Маска", виступивши в костюмі Сонця. На офіційній сторінці проєкту поділилися підказками, які Злата залишала глядачам.

Пенсіонери / скріншот з відео
Пенсіонери / скріншот з відео

Українці зможуть отримувати пенсії в один дотик

Заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко повідомив, що з вересня цього року пенсійні нарахування переводитимуть на банківську карту одержувача виплат. Доставка пенсій додому здійснюватиметься тільки маломобільним категоріям, зокрема, особам з інвалідністю I групи, А також тим, хто старше 80 років і хто за висновком ЛКК (лікарсько-консультативної комісії) потребує стороннього догляду.

оформлення документів, скріншот з відео
оформлення документів, скріншот з відео

Як і де в Україні можна змінити по батькові: інструкція від Мін'юсту

У Міністерстві юстиції України пояснили, як і де можна змінити прізвище, ім'я та по батькові. Відомо, що з 1 січня 2021 року українцям надали можливість змінити не тільки прізвище та ім'я, а й по батькові. Дана процедура доступна всім громадянам у віці від 16 років або з 14 років при наявності дозволу батьків або опікунів.

Melovin і Злата Огневич / фото: Instagram
Melovin і Злата Огневич / фото: Instagram

Король епатажу Melovin вразив перевтіленням на драг-квін, може сміливо змагатися з Кіркоровим

Відомий український артист Melovin здивував шанувальників незвичайним чином під час святкування дня народження. У неділю, 11 квітня, Костянтин Бочаров, відомий під псевдонімом Melovin, з розмахом відсвяткував своє 23-річчя, влаштувавши гучну вечірку з українськими зірками.