Дружина відомого ведучого Микити Добриніна і переможниця "Холостяка" Дар'я Квіткова вирішила часто ділиться з шанувальниками не тільки кадрами з чоловіком, але і публікує студійні фото з фотосесій.

На цей раз вона показала шанувальникам досить відверті фото в кольоровому і чорно-білому варіанті, де позує в чорній білизні і довгому піджаку.

"Мама завантажується. Залишилося 13 тижнів", - написала Квіткова англійською.

Примітно, що фотографії зроблені ще до вагітності і замість великого живота у Даші під піджаком видно прес і плоский живіт.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Шанувальники оцінили такі ранні фотографії до вагітності квіткової і зробили їй масу компліментів. У тому числі відзначили, що ніяк не звикнуть до її нової зачіски і написали, що це фото "До".

"Тут ище без пузіка", " Ні як не пивыкну до Даші без її шикарних кучериків❤️", "Це фото ДО", "Даша, я прорахувалася або у вас зараз 31 тиждень?",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дружина Добриніна Квіткова пояснилася, чому буде любити дітей менше чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна Квіткова розповіла про останню подорож перед пологами.

Також "Знай.uа" писав, що вагітна дружина Добриніна Квіткова поставила сина на"друге місце".