Відомий український гуморист і актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач показав кумедний ролик, на якому він захоплювався новими декораціями.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Юрій Ткач вже багато років підкорює українців своїм простим гумором не тільки на сцені "Вечірнього кварталу", а й у своєму блозі в Instagram. Гуморист постійно ділиться з шанувальниками кумедними фотографіями з життя і смішними відеороликами зі своєю участю.

Цього разу Юрій Ткач показав свою реакцію на нові декорації "Вечірнього Кварталу". На відеоролику Євген Кошовий закрив очі артисту і заявив: "Ткач, у нас нові декорації". І коли він відкрив очі, то голосно закричав від захвату.

"Ткач, це все твоє!",- заявив голос за кадром.

Популярні новини зараз
Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Артист показав, ніби неймовірно здивований, хоча шанувальники зрозуміли, що Юрій Ткач вже давно в курсі всіх декорацій "Кварталу". Під відео гуморист написав, що декорації неймовірно великі і класні, а також анонсував новий випуск розважального шоу вже в суботу, 17 квітня.

У коментарях шанувальники Ткача неабияк посміялися над реакцією артиста і відзначили, що його футболка якраз опинилася в тему.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Казанін з " Кварталу 95 "прогулявся по" зараженому " Києву з дружиною і сином.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач поділився, чи важко йому було пародіювати корейського виконавця.

Також Знай.uа писав, що Кошовий відсвяткував день народження на репетиції.