Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість вирушила на мальдівські острови, де засмагає на сонечку і купається в океані. Кароліна поділилася барвистим фото з відпочинку, на якому позує в короткому комбінезоні оранжевого кольору. Образ артистка доповнила широким чорним капелюхом.

"Пора прийняти свою порцію вітаміну D️️", - грайливо підписала знімок співачка.

"Ось це так!!! Відпочивай 👏 а я видала про Туреччину😂😂😂", "Які ніжки ❤️ Яка діва 🙌 Вдалого відпочинку😍", "Красуня 🔥🔥🔥 приємного відпочинку!", "Нарешті відпочинок 😍🔥 добре відпочити, красуня 😍", "Кароліно, ви виявляється на Мальдіви полетіли... 🙄😍 А я у відповідях сторіс написала Туреччина... не вгадала 🤷", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До речі, раніше Ані Лорак запропонувала фанатам в Insta Stories вгадати, куди вона полетіла відпочивати.

Ані Лорак, скріншот з Insta Stories

Ані Лорак, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак "забула" надягнути білизну і засвітила зайве, побачили всі.

Нагадаємо, Ані Лорак зняла фільм, але покаже лише росіянам: "В Україні не планується".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак показала ексклюзивне відео, раніше ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак зважилася на зміну іміджу і викинула строкаті сукні: "Не боятися бути різною".