Дружина відомого українського хореографа Влада Ями, який також є суддею проекту "Танці з зірками", Ліліана дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Вона ділиться секретами своєї краси і рецептами смачних страв.

Цього разу молода мама п'ятирічного Ліона розмістила в соцмережі красивий ролик. Ліліана постала в розкішній вечірній сукні, яка підкреслила її струнку фігуру.

"Жіноча енергія – енергія творчості. 💫 Пускаючи творчість у своє життя, ми стаємо внутрішньо більш гармонійними ️ ️ умиротвореними і щасливими 😍 Кожній з нас важливо знайти собі заняття до душі, яке привнесе побільше щасливих миттєвостей і допоможе краще відчути свою жіночу природу. 👍 Метушня може дуже сильно отруювати життя (я працюю старанно над цим 🙈🤪): постійний поспіх і побоювання щось не встигнути позбавляють можливості насолоджуватися життям і всім тим, що в ньому відбувається", - написала дружина хореографа.

Ліліана Яма, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Влад Яма розповів про переживання, пов'язані з сином.

Нагадаємо, дружина Влада Ями Ліліана похвалилася трендовим блюдом з Instagram: легка вечеря.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Влада Ями ледве влізла у вузькі джинси, сміється вся сім'я: "У нас істерика".

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті: "Обожнював відвідувати..."