Героїчний вчинок жителя Москви обернувся величезною трагедією. Чоловік намагався врятувати свого домашнього улюбленця, який провалився під лід на озері Торфянка в Лосиноостровському районі.

Як повідомляє місцевий Telegram-канал Baza, спочатку хазяїну собаки вдавалося йти по льоду, але в підсумку він все ж провалився. У той же час, судячи з відео, яке зняли очевидці, якийсь час йому все одно вдавалося триматися на плаву і навіть підібратися до собаки.

Але доплисти до тварини він так і не встиг і пішов під воду. Його тіло ще не знайшли. Однак песика все ж вдалося врятувати.

Раніше ми писали про те, що чоловік вигуляв свиню на повідку по спальному району Києва і став зіркою соцмереж. На відео видно, як свинка на прізвисько Маргоша бігає між багатоповерхівками і навіть намагається "познайомитися" з собаками.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, медсестра московської лікарні №52 запропонувала допомогу у виготовленні отрути для собак після того, як жителі підмосковного мікрорайону Путілково поскаржилися на сусідів, які не прибирають за вихованцями.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Хазяйці прийшли величезні платіжки за комуналку.

Також портал Знай.uа писав, що гвардійська собака на ім'я Ніка допомогла знайти і повернути маленького хлопчика додому.