Стало відомо, що дворазовий чемпіон світу з важкої атлетики Симон Мартиросян збив людину на дорозі в Єревані.

Як повідомляє Telegram-канал "Sputnik Вірменія", дорожньо-транспортна пригода сталася в понеділок, 12 квітня, на проспекті Аршакуняц поруч з торговим центром Yerevan Mall.

Вірменський чемпіон скоїв наїзд на чоловіка, який переходив дорогу в недозволеному місці. Зазначається, що Мартиросян не залишав місце події і викликав "швидку".

Однак потерпілий помер дорогою в лікарню. За фактом події порушено кримінальну справу, зараз ведеться слідство.

Симон Мартиросян, фото Риа новости
Симон Мартиросян, фото Риа новости

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Симон Мартиросян виступає у ваговій категорії до 109 кілограмів. Крім двох перемог на чемпіонатах світу, в його активі дві перемоги на чемпіонатах Європи, а також срібна медаль Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро.

Раніше ми писали про те, що 16 березня пішов з життя захисник Петербурзького МХК "Динамо" Тимур Файзутдінов. 19-річний хокеїст помер від наслідків травми, отриманої під час матчу.

Нагадаємо, помер олімпійський чемпіон з важкої атлетики Віктор Куренцов. За своє життя він встановив 26 світових рекордів, став чемпіоном і призером Олімпіади і незліченну кількість разів вигравав міжнародні першості.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер зірка "Твін Пікс" Уолтер Олкевич: був роками прикутий до ліжка через помилку лікарів.

Також портал Знай.uа писав, що у Російській Федерації загинув відомий боєць змішаного стилю (ММА) Алан Хадзієв у результаті різанини в ресторані.