Чоловік поскаржився, що після переїзду з так званої "ЛНР" в РФ у пошуках кращого життя зіткнувся з мороком і злиднями, як і в ОРДЛО. Відео з інтерв'ю опублікували в Twitter.

"Я з ЛНР. Я дивлюся що там, і що тут. Їхали сюди з великою надією, але розчарувалися. Розчарувалися в зарплаті, в рівні життя. Очікували, як розповідали: багатюща Країна, великі можливості, а виявилося, що не зовсім так", - каже чоловік.

Опитування проводили в місті Гуково Ростовської області.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментатори відзначили, що таких людей, які вважають, що там краще, чимало і це лікується тільки переїздом в Ростовську область.

" від просто не може такого бути-москалі і на**Алі. Ну від як же так-ніколи ж такого не було! А скільки отаких "геніїв" по всім куточкам України, мамо рідна! І нічого ж їм не доведеш, нічим не переконаеш. Таке лікується тільки переїздом в місто Гуково растовской області", " це у кацапів в генах, їм скрізь зло, що на Брайтоні, що в Берліні... смороду на генетичному рівні з часів улусу орди московії ненавидять всіх, бо про всіх по собі судять, тому в них віками всі вороги й хочуть їх завоювати (( " , "в Ростовській області де немає війни ситуація ще гірша ніж ЛНР де війна і орки. 7 років бойових дій і мародерства не змогли зробити на підконтрольній Україні території таке ж "процвітання" як в РФ. Хтось здивований?Чоловік, що знизує плечима", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, захисники України потужним вогнем скосили банду путінських бойовиків за загибель братів.

Як повідомляв "Знай.uа", з'явилися знімки табору російських військових біля кордону з Україною, це наступ.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський терміново відправився на передову.