Просто з-за лаштунків спекотного 11-го сезону популярного шоу" Холостяк", де харківський 30-річний бізнесмен Михайло Заливако шукає собі другу половинку і ходить на шикарні побачення, прийшли цікаві кадри.

Дівчатка, які залишилися в проєкті і ще, слава Всесвіту, не отримали троянду, сіли в спокусливих халатиках і заспівали відомий хіт.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці 11 сезону шоу "Холостяк" в мережі Instagram "11holostyak".

"Закадрові моменти", - коротко підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити картинку в стилі - "Три дівиці під вікном". Однак дівчатка не з'ясовували, що вони можуть зробити для "батюшки царя". Красуні сушили волосся і співали пісню Ірини Дубцової та Ірини Гагаріної "Кому, зачем?".

Дівчатка з "Холостяка", скріншот: Instagram
Дівчатка з "Холостяка", скріншот: Instagram

Дівчата протягнули приспів: "Они нам реки измен, Они нам океаны лжи, А мы им веру взамен, А мы им посвящаем жизнь, Кому, зачем? А мы им посвящаем жизнь, Кому, зачем?".

Поки невідомо, як на таку картину відреагував головний мачо сезону Міша, але тепер він точно знає, що у дівчат окрім вроди є ще й вокальні таланти. Нудно точно не буде!

Раніше повідомляли, ексхолостяк Макс Михайлюк залишив вагітну кохану заради жартів: "Знаєте анекдот?".

Як повідомляв Знай.uа, ймовірна переможниця "Холостяка" Ганна Богдан розкрила їхні стосунки: "Перший".

Знай.uа писав, "Холостяк" Михайло Заливако показав, з ким проводить вільні вечори: "Небезпечний тип".