Відома українська співачка, а також екс-учасника популярного дуету "НеАнгели" Слава Камінська поділилася новим фото.

Дівчина опублікувала знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку продовжує активно вести. За життям артистки стежить вже більше одного мільйона однодумців.

Фотографія виконана в чорно-білій обробці, що надає їй особливого шарму. Слава Камінська стоїть у сукні з відкритим декольте. Макіяж підібраний злегка зухвалий-яскраво нафарбовані очі і довгі вії. Через чорно-білу обробку фотографії це не так помітно.

Над підписом артистка постаралася теж, підібрала так, щоб підняти настрій своїм пiдписникам: «Чим старша людина, тим більше їй років©️цитати великих 🤪».

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники гумор оцінили, а також вирішили, що в дівчину просто вселився Віталій Кличко, який також любить нестандартні фразочки: "Віталій Кличко?))", "Цитати великих Кличків)", "До сліз зворушило😂», «🔥🔥🔥👏👏👏».

Нагадаємо, що Вікторія Смеюха з " НеАнгелів "отримала іноземний титул:"мені віддавали всі". В її готелі проходило змагання на місцеву "Міс", в якій вона і перемогла.

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська приголомшила колишнього кільцем з величезним каменем:"не дзвони мені".

Також Знай.uа писав, що Слава Камінська назвала причину розпаду "НеАнгели": "потрібен був чарівний пендель". Слава Камінська зізналася про це в міні-інтерв'ю Каті Осадчій.