До України вже прийшла справжня весна, за вікном тримається плюсова температура. Снігу вже практично не залишилося, тільки у горах.

Однак разом з теплою погодою приходить і висока пожежна небезпека. Українські рятувальники попередили громадян про те, що потрібно дбайливо ставитися до природи і не ризикувати життям.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби Міністерства внутрішніх справ України в мережі Facebook.

Горить сухостій, фото ДСНС
Горить сухостій, фото ДСНС

"Бідолашний... А міг би на тому кладовищі залишитися навічно, якби не рятувальники. Під час гасіння чергової пожежі сухостою на території 17-го кладовища в місті Харкові надзвичайники помітили в палаючих чагарниках зайченя. Пожежники дістали його з вогняної пастки і перенесли в лісосмугу до безпечнішого місця.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Врятований зайчик, фото: Facebook
Врятований зайчик, фото: Facebook

Шановні громадяни! Пам'ятайте про шкоду, що наноситься природі внаслідок самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків! Бережіть екосистеми від пожеж", - повідомляють українські рятувальники.

Раніше повідомляли, у Києві чотириногий коп "винюхав" спритного злочинця - молодець, Алий.

Як повідомляв Знай.uа, "Ви в розшуку": Українка опинилася в "заручниках" через неправдиве звинувачення.

Знай.uа писав, парочку пенсіонерів шукають всією областю, пішли з улюбленими собачками: "Залишилася тільки сумка...".