Відомий український репер Олексій Потапенко (Потап) анонсував вихід нового випуску "Ліги сміху".

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Олексій Потапенко вже багато років радує публіку своєю творчістю. Крім продюсерської діяльності та виступів музикант почав просуватися на українському телебаченні. Лише за останній час його можна помітити в ролі ведучого в шоу "Ліпсінк батл" і "Ліга сміху".

Вже цієї п'ятниці відбудеться півфінал "Битви титанів", який традиційно проведуть Євген Кошовий та Потап. Щоб трохи підігріти інтерес глядачів, репер вирішив опублікувати знімок зі своїм співведучим і сценаристом" Квартал 95 " Расулем Мірзаєвим. Ведучі шоу постали в класичних костюмах, а їх приятель вважав за краще вільну футболку і джинси.

"Ми знову в справі", - написав Олексій Потапенко під постом.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Пост Потапа в Instagram / скріншот
Пост Потапа в Instagram / скріншот

Шанувальники Потапа відзначили, що вже з нетерпінням чекають новий випуск і похвалили ведучих за їх позитив і гуморний настрій.

"Ну просто молодці !!! БРАВО ВАМ !!! 👏👏👏🔥🔥🔥😂😂😂❤️❤️❤️", "Потап кайф", "Клас! Вже чекаю новий випуск!!!",- написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Расулем Мірзаєв також поділився цим фото на своїй сторінці, зазначивши, що стоїть з двома близнюками.

Нагадаємо, що Потап поділився несподіваною фотографією: мізки вивалилися назовні.

Як повідомляв портал Знай.иа, Потап показав як веселиться на роботі, поки дружина у відпустці.

Також Знай.иа писав, що поки Каменських в Мексиці, Потап розслабився вдома з яскравою красунею.