Відома українська співачка, яка проживає в Росії, Ані Лорак (Кароліна Куєк) спокусила шанувальників гарячим знімком з Мальдів.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому Ані Лорак вирушила на довгоочікуваний відпочинок на Мальдівські острови. Не встигла співачка приїхати в райське місце, як вже опублікувала кілька фотографій з узбережжя океану.

На нових знімках Кароліна постала в досить спокусливому пляжному образі. Вона одягла яскраво-жовті шорти і мінімалістичний чорний ліф від купальника. Образ Ані Лорак доповнила масивними окулярами і сережками-кільцями.

"Ми другий день на острові, а я вже вражена і відкриваю для себе нових друзів😍", - написала Кароліна під фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот
Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники відзначили струнку фігуру і кучерики Ані Лорак, а також поцікавилися, з ким співачка вирушила на відпочинок.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Відомо, що Ані Лорак, ймовірно, зійшлася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджіоглу. Нещодавно їх помітили разом на вечірці в обнімку, а вели вони себе точно, як закохана пара. Сама співачка поки офіційних підтверджень не давала.

Нагадаємо, що Ані Лорак оголила на Мальдівах стрункі ніжки: "Пора прийняти вітамін".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак знову закрутила роман, вже знайомий всім чоловік.

Також Знай.uа писав, що Кіркоров заспівав пісні українською мовою разом з Ані Лорак: "Рідна мати моя....".