Американський герой "Холостяка" Колтон Андервуд зізнався у своїй гомосексуальності.

Про це телезірка повідомив в інтерв'ю для "Good morning America".

29-річний Колтон Андервуд кілька років тому брав участь в американській версії проекту "Холостяк". Його істотною відмінністю від попередників було те, що він прийшов на шоу незайманим. Глядачі підозрювали, що у нього не було інтимної близькості з дівчатами через гомосексуальність, проте через сильну віру він заперечував свої нахили.

Протягом двох років Колтон намагався будувати відносини з переможницею "Холостяка" Кессі Рендольф, проте в травні минулого року пара заявила про розставання. Це сталося після того, як зірка перехворів коронавірусом, а його кохана навіть подала судову заборону на свого колишнього через переслідування. У листопаді того ж року вона відкликала позов.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тепер же, Колтон Андервуд зробив камінг-аут - в інтерв'ю для американського телеканалу він зізнався, що є геєм.

"Я тікав від самого себе протягом довгого часу, я довгий час ненавидів себе. Я гей, я змирився з цим на початку цього року і довго обмірковував це. Наступний крок-дати знати про це людям. Люди повинні знати", - заявив він.

Зірка "Холостяка" також вибачився перед дівчатами, які відчайдушно боролися за його серце на проекті, а особливо перед своєю колишньою обраницею.

Нагадаємо, що "Холостяк" Міша Заливако отримав "три дівиці під вікном " - горловий талант для"батюшки царя".

Як повідомляв портал Знай.uа, екс-холостяк Макс Михайлюк залишив вагітну кохану заради жартів.

Також Знай.uа писав, що найвідоміший Холостяк похвалився, скільки у нього сантиметрів:"виходить, мінус три".