Блогерка і маркетолог Надін Медведчук, яка брала участь в 11 сезоні "Холостяка", 5 квітня гучно відзначила свій день народження в одному з київський ресторанів. Зазначимо, що зараз за життям дівчини стежить більше мільйона підписників.

Головною фішкою свята стали лимони, які символізують популярність Надін в Instagram. В одній з публікацій ексучасниця "Холостяка" зазначила, що захід організовувала вона сама.

"Концепція мого ДН. З одного боку - 1 млн підписників, з іншого - хейт і підтримка моїх друзів", - заявила блогерка.

На вечірці було понад 40 гостей, серед них опинився і герой п'ятого сезону "Холостяк" Сергій Мельник, а також фіналіст "Холостячки" Олексій Тригубенко. Іменинниця попередила всіх про те, що потрібно буде здати ПРЦ-тест.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Метведчук зустрічала гостей у білій сукні з трендовим корсетом. Образ для неї придумала стилістка шоу "Холостяк". Його вартість склала 3300 гривень, адже блогерка брала його напрокат. Другий образ, з чорною міні-сукнею з глибоким декольте від українського дизайнера Frolov, обійшовся іменинниці в 44 тисячі гривень.

Надін Медведчук, фото з Instagram
Надін Медведчук, фото з Instagram

Надін Медведчук, фото з Instagram
Надін Медведчук, фото з Instagram

"49800грн витратила на мої два 🤍🖤 образи в День Народження!" - зізналася Надін.

"А для чого нам це знати?", "Можна було машину купити", "Ну коли ж вас почнуть одягати стильно? Так щоб вид був на мільйон?" - написали коментатори.

скріншот

Нагадаємо, "невдалі" танці Надін з учасницями "Холостяка-11" обурили українців: "Впала нижче плінтуса".

Як повідомляв портал Знай.uа, найскандальніша учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка"

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука: "Літала від щастя".