Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі змінювати і часто публікує відео.

Відомо, що 33-річна знаменитість нещодавно повернулася з Єгипту до Києва. В Insta Stories Нікітюк поділилася своїми улюбленими мемами за останній час.

Варто зазначити, що в одному з них було згадано співачку Тіну Кароль, у якої нещодавно був скандал з колегою Олею Поляковою. Так, Леся показала фото з таким підписом: "Карантіна Кароль".

Вийшло досить мило та смішно. Залишається лише сподіватися, що артистку не образить такий жарт, щоб Лесі не довелося потім вибачатися.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк показала на собаці, що буде з її кривдниками: "Потрапила на гроші!"

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла найдивовижніше місце на планеті: "Мрія збулася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк вперше показала, як виглядала в школі: "Була красивою і без фільтрів".

Також портал Знай.uа писав, як Леся Нікітюк знайшла спосіб обійти самоізоляцію в Україні: "Спокійно випустили в місто".