Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Михайло поділився дуже зворушливим відео зі своєю домашньою улюбленицею. Як відомо, "холостяк" обожнює котиків і сам є господарем двох пухнастиків – хлопчика Бруно і дівчинки Бублика.

Михайло Заливако, фото: Instagram
Михайло Заливако, фото: Instagram

На опублікованому в Insta Stories ролику Заливако лежить на ліжечку в напівтемряві, а на його грудях ніжно пригрілася Бублик. Кішка голосно мурчить від любові до дбайливого господаря.

Михайло Заливако з кішкою, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Це любов, Бу? Йди сюди", - звернувся до свого вихованця Михайло.

Раніше ми писали про те, що Юля "зайка" зізналася, як змушує "холостяка" Заливако бігати за нею: "Це як танець". Вже за традицією відбулося пост-шоу з ведучим Григорієм Решетником "Як вийти заміж". Цього разу дівчата обговорили важливу тему, пов'язану з ініціативою у відносинах.

Нагадаємо, Михайло Заливако залишив дівчат і показав нове захоплення: "Шоста пішла". "Холостяк" опублікував фотографію поруч з красивим конем білого кольору.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексучасниця "Холостяка" Ліза Крутікова не витримала поцілунків Михайла Заливако з іншими: "Не лише мій".

Також портал Знай.uа писав, як Юлія "зайка" зробила все за "холостяка "Михайла Заливака: "Не звикла вирішувати".