Дружина відомого українського телеведучого, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова порадувала черговими знімками з відпустки на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина вирішила розповісти про відпочинок в Дубаї, а також про своє самопочуття.

Почала дівчина з того, що вони вирішили залишитися на відпочинку ще на тиждень. Це усвідомлення прийшло після того, як жінка з двома дітьми сказала: "Enjoy ur last weekend without a kid", що в перекладі означає - "Насолоджуйтеся своєю останньою відпусткою без дитини".

Сперечатися пара не стала, і продовжила свій відпочинок на ще один тиждень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зараз у Даші квіткової 27-й тиждень вагітності, і відчуває вона себе прекрасно. Малюк поводиться активно, і постійно влаштовує в животі у мами дискотеки.

Але, є і не дуже приємні аспекти - дівчина скаржиться, що у неї загострилися аромати, аж до відрази. А також, постійно хочеться їсти м'ясо, салати і рибу.

"🪄Набряки — це 🥴, хоч малюнки на тілі малюй.Багато плаваю, хоч тримати себе на воді важко вже😹, п'ю препарат від набряків, який призначив лікар. (Не питайте який, я не скажу).

🪄Кожен день намагаюся ходити по 5-7 км. просто прогулюючись і не поспішаючи" - пише дівчина під постом.

На знімку можна помітити Дашу і Микиту, вони влаштували імпровізовану фотосесію прямо не виходячи з номера, так як види там шикарні.

Раніше ми повідомляли, дружина Добриніна Квіткова пояснилася, чому буде любити дітей менше чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна Квіткова розповіла про останню подорож перед пологами.

Також "Знай.uа" писав, що вагітна дружина Добриніна Квіткова поставила сина на"друге місце".