Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 550 тисяч підписників. Зараз вона написала черговий пост, де вирішила поговорити про хейтерів.

Все почалося з того, що Боржемська виставила свою фотографію в купальнику, щоб просувати свій марафон схуднення і показати, як можна виглядати якщо правильно харчуватися і робити фізичні вправи. Але знайшлися ті, хто неадекватно відреагував на такого роду фото. Тренера почали звинувачувати в тому, що вона хвалиться, або намагається щось комусь довести, були і ті хто подумав, що таким чином жінка шукає собі чоловіка.

"ХЕЙТЕРЫ?💕
Нещодавно я виставила фотографію в купальнику.

Здавалося б, якщо я просуваю на своїй сторінці свій же марафон схуднення, то повинна показувати всім приклад. Повинна показувати, як можна виглядати, якщо дотримуватися правильного харчування і робити фізичні вправи.

Чомусь деяким здалося, що я намагаюся похвалитися, або щось комусь довести, або, звичайно ж, знайти чоловіка і вийти заміж😂 чому ніхто не думає про те, що не в цьому суть. Головне, знайти себе, любити себе і приймати такою, яка ти є. І природно у мене теж колись були комплекси...Але сьогодні не про це😉
Звичайно, кожен має право на власну думку. Тому хотіла б почути думку кожного. Фото в купальниках - ви за чи проти?",- написала Боржемська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Узелкова готує живіт до літа-кілька простих вправ

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня дружина Узєлкова Боржемська назвала головні принципи виховання дітей: "у них є право вибору"

Також «Знай.иа " писав, що Тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала фігуру до перетворення: пухкі сідниці і складки на животі