Відома українська актриса проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко є активним користувачем соціальної мережі Instagram. За нею там стежить вже понад 200 тисяч людей, які жадають нового контенту.

Цього разу вона також порадувала шанувальників новим знімком, але, в зовсім незвичайному образі. Якщо так можна сказати, це зовсім протилежний образ для Вікторії Булітко.

Актриса з'явилася в блискучій сукні темного відтінку, а також з ланцюгом на шиї. Невеликий аксесуар, який як ніколи підходить до образу.

Але найбільше дивує зачіска дівчини - вона з'явилася на знімку з короткою стрижкою чорного кольору.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як виявилося, Вікторія Булітко стала акторкою серіалу "Татусі", де грає персонажа "Ольгу Миколаївну". Він неоднозначний, однак, завдяки акторському таланту дівчини, закохує себе мільйони глядачів.

Фотографією в цьому образі і порадувала шанувальників Вікторія Булітко: "Ольга Миколаївна прийшла...)))) "Доброго ранку!"- сказати всім❤️".

"Доброго ранку! Ви як завжди прекрасні!!!🔥😍», "🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍", "На ранкову кішку схоже. Щоранку нащадка Лева таким бачу, поки не погодую" - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, актори " Дизель Шоу" переграли зцілення від сліпої: "Може і коса, німа і навіть бухая"

Як повідомляв Знай.ua, Вікторія Булітко насторожила своїм зовнішнім виглядом: "Злякала реально»

Знай.ua писав, Булітко з " Дизель шоу" кардинально змінила імідж і стала схожа на Лоліту в молодості: "Карету мені..."