Відома українська актриса проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко є активним користувачем соціальної мережі Instagram. За нею там стежить вже понад 200 тисяч людей, які жадають нового контенту.

Цього разу вона також порадувала шанувальників новим знімком, але, в зовсім незвичайному образі. Якщо так можна сказати, це зовсім протилежний образ для Вікторії Булітко.

Актриса з'явилася в блискучій сукні темного відтінку, а також з ланцюгом на шиї. Невеликий аксесуар, який як ніколи підходить до образу.

Але найбільше дивує зачіска дівчини - вона з'явилася на знімку з короткою стрижкою чорного кольору.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як виявилося, Вікторія Булітко стала акторкою серіалу "Татусі", де грає персонажа "Ольгу Миколаївну". Він неоднозначний, однак, завдяки акторському таланту дівчини, закохує себе мільйони глядачів.

Фотографією в цьому образі і порадувала шанувальників Вікторія Булітко: "Ольга Миколаївна прийшла...)))) "Доброго ранку!"- сказати всім❤️".

"Доброго ранку! Ви як завжди прекрасні!!!🔥😍», "🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍", "На ранкову кішку схоже. Щоранку нащадка Лева таким бачу, поки не погодую" - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, актори " Дизель Шоу" переграли зцілення від сліпої: "Може і коса, німа і навіть бухая"

Як повідомляв Знай.ua, Вікторія Булітко насторожила своїм зовнішнім виглядом: "Злякала реально»

Знай.ua писав, Булітко з " Дизель шоу" кардинально змінила імідж і стала схожа на Лоліту в молодості: "Карету мені..."