Відомий український співак, композитор, музикант і улюбленець зірки сцени Андрія Данилка Melovin, любить радувати шанувальників різноманітними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 240 тисяч людей.

11 квітня Melovin відсвяткував своє 23-річчя і влаштував вечірку з українськими зірками. Артист вразив усіх своїм образом - він перетворився на драг-квін завдяки візажисту Єгору Андрюшину.

Зараз знаменитість поділився відеонарізкою свого перевтілення до Дня Народження і повідомив, що повний ролик створення його образу вже можна подивитися YouTube-каналі Єгора Андрюшина.

"Відео про моє перевтілення до Дня народження вже на YouTube каналі @egor_mua Там жарко! 🔥☝️", - написав артист.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Це вийшло таааак офігенно! Мало того що образ карколомний але ти, який ти! 🖤 Які речі Ти говориш і як... я п'ять разів вже подивилася! Спасибі Єгору! Взагалі не очікувала, що крім того, що він майстер мейка, ще й інтерв'ю таке круте вийде!", "На одному диханні!🔥 І таки це відео набагато більше, ніж просто відео про перевтілення, Єгор виявився прекрасним інтерв'юером)", " не терпиться побачити твій майбутній проект. Шалено.", "Дійсно шикарне перевтілення і шалене інтерв'ю"," шикарні обидва, дуже класне відео", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Улюбленець Данилко MELOVIN з'явився на публіці в гіпсі, дівчатка ридають: "як смачно виглядає милиця"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Злата Огневич "вкрала" улюбленця Данилка Melovin: "якщо ваша вечірка не схожа на цю, Не кличте"

Також «Знай.иа " писав, що "Лягайте в труну...": улюбленець Данилко MELOVIN знайшов "ліки" від страшної хвороби, страждають молоді